У мобільному додатку Приват24 стався збій, який унеможливлював роботу на операційній системі iOS. Відтак, частина даних якщо й відображалася, то некоректно, пише hromadske.

Інформацію про технічні проблеми підтвердили також в Приватбанку. Відзначається, що нестабільне функціювання додатку спостерігається на пристроях Apple.

Однак, як зауважили в банку, масштабного збою не було, а лише поодинокі випадки. Наразі підкреслюється, що додаток працює нормально, а проблеми усунули.

Термінал ПриватБанку, фото - Knigomania
Термінал ПриватБанку, фото - Knigomania

Нагадаємо, що у Дніпрі правоохоронці два роки відстежувати зловмисників, які підривали місцеві банкомати Приватбанку. І вже цими днями поліцейським вдалося провести резонансне затримання.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відтак, два роки правоохоронці шукали та перевіряли членів банди на причетність до підривів банкоматів в Дніпрі і викрадення банківських грошей. А вже цими днями поліцейські затримали трьох жителів Дніпра, у віці від 22 до 32 років, які підозрюються у вчиненні злочинів.

Як повідомляв портал Знай.uа, невідомі підірвали "ПриватБанк" у Києві.

Також Знай.uа писав, "ПриватБанк" спільно з MasterCard запустив тематичні обкладинки, надавши користувачам можливість налаштувати дизайн своїх карт у Apple і Google Pay.