У роботі українського ПриватБанку стався черговий збій, який "загальмував" додаток Приват 24. А виною цьому став "День холостяка", пише "Громадське"

Як відзначається, цілий день, 11 жовтня, клієнти банку скаржаться на збій у роботі інтернет-додатку, терміналів самообслуговування, а також банкоматів. Щодо самого ПриватБанку, то там прокоментували, чому ж стався збій.

Приват24, Pingvin.pro
Приват24, Pingvin.pro

"Сьогодні було зафіксовано дуже велику чергу платежів у зв'язку з "Днем холостяка", який влаштовує Aliexpress", — повідомили у банку.

Також, як додали, протягом години банк обслуговував до 70 тисяч платежів, що значно перевищує нормальні обсяги роботи. Через це і сформувалася черга платежів. Як підкреслюється, нарізі точного часу розв'язання проблем у роботі електронних сервісів немає.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що це вже не перший збій у мобільному додатку Приват24. Відтак, цими днями сталися ще одні неполадки, які унеможливлювали роботу на операційній системі iOS

Як повідомляв портал Знай.uа, невідомі підірвали "ПриватБанк" у Києві.

Також Знай.uа писав, "ПриватБанк" спільно з MasterCard запустив тематичні обкладинки, надавши користувачам можливість налаштувати дизайн своїх карт у Apple і Google Pay.