Зеленський стрімко втрачає популярність серед українців

Баланс довіри-недовіри до Зеленського помітно впав.

Так, на початку листопада 2019 року президенту України Володимиру Зеленському довіряють 68,2% українців, а не довіряють - 24,3%. У результаті баланс довіри становить +43,9%. Про це свідчать дані соцопитування Центру Разумкова.

Відзначається, що в порівнянні з початком жовтня, баланс довіри-недовіри до Зеленського впав на 4,5%.

Розведення під загрозою: у Путіна підготували жорстоке "випробування" Україні

У Путіна знову підготували провокацію для українських військових. Окупанти пообіцяли розмістити так звані "військові підрозділів" на території розведення військ у районі Петрівського, якщо там з'явиться поліція України.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Суд заарештував генерала Міноборони у справі бракованих бронежелетів

Печерський районний суд міста Києва заарештував генерал-майора, начальника управління матеріального забезпечення Міноборони Дмитра Марченка. Його підозрюють у закупівлі бракованих бронежилетів.

Марченка заарештовано під заставу, сума якої становить 76 мільйонів гривень.

Сушити сухарі вже пізно: до експомічника Гонтаревої нагрянуло НАБУ

Співробітники НАБУ нагрянули в Райффайзен Банк та розташувалися в офісі однієї з найбільших фінустанов з наміром затримати главу правління Олександра Писарука.

Писарука звинувачують у привласненні майна та заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем ( ст. 191 Кримінального кодексу України).

Олександр Писарук у 2014-2015 роках був першим заступником колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтаревої, яка, як відомо, виїхала жити до Лондона.

Ляшко після бійки з Герусом пустився в танок під російський шансон

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко разом з дружиною відвідав столичний Палац Спорту, де відбувся концерт російської співачки Любові Успенської. Відповідний відеоролик політик виклав на власній Facebook-сторінці.

Чудовий вечір із Росітою на концерті Любові Успенської❤️

Geplaatst door Олег Ляшко op Zondag 10 november 2019