фото Getty Images
Матеуш Моравецький, прем'єр-міністр Польщі \\ фото Getty Images

Уряд Польщі пішов у відставку

Стало відомо, що польський уряд прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького пішов у відставку. Це сталося під час першого засідання сейму країни нового скликання. Про це повідомляє прес-служба сейму в соціальній мережі Twitter.

Давид Арахамія, РБК
Давид Арахамія, РБК

Арахамія заявив, що Україні необхідна зустріч з Путіним: "Потрібно перейти в інший формат"

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Глава президентської партії "Слуга народу" Давид Арахамія прогнозує, що до 20 грудня відбудеться зустріч лідерів країн в нормандському форматі. Так, він розповів, що РФ намагається ухилятися від зустрічі в нормандському форматі.

НАБУ
НАБУ

НАБУ затримала на хабарі в $150 000 директора департаменту ОП Зеленського, - ЗМІ

"Наймичка народу" спалилася на величезному хабарі — НАБУ затримало директора департаменту публічної інформації Офісу президента Володимира Зеленського. Співробітники НАБУ на хабарі у 150 тисяч доларів затримали директора департаменту ОП Світлану Кондзелю.

АН-178, ТСН
АН-178, ТСН

Український "Антонов" вперше за 4 роки продав літаків: буде служити" в обороні далекої країни

Українська державна компанія "Спецтехноекспорт" уклала контракт на 65 мільйонів доларів США з МВС Республіки Перу про поставку багатоцільового транспортного літака Ан-178. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

Пенсіонери, Фото: Об'єктив
Пенсіонери, Фото: Об'єктив

Пенсії онлайн і накопичувальна система: у Зеленського готують "сюрпризи" українцям

У пенсійній сфері готують багато змін, головна з яких – впровадження "держави в смартфоні". Мова йде про те, що безліч державних послуг будуть доступні українцям у електронному вигляді.