Монополія не дає ринку в Україні розвиватися за рахунок конкуренції. Таку думку висловив експерт Костянтин Бєдовой, передає Politeka.

"Очевидно, що український ринок в цілому зарегульований у всіх галузях. Тобто, немає вільної конкуренції - є монополія", - заявив він.

Бєдовой вважає, що проблема потребує вирішення з боку уряду. Адже "держава не має права робити вигляд, що чогось немає".

Кабмін має захищати всіх підприємців у рівній мірі. Експерт зазначив, що є ряд галузей, які особливо страждають від монополії.

Костянтин Бєдовой, фото: Politeka

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"В тому числі, звичайно ж, тютюнова галузь. А як інакше може бути? Ми ж вже побудували те, що інакше. Ми побудували мафіозно-кланову освіту, всі розуміємо, що ми побудували... залишилася ще якась кількість ідіотів, які не розуміють... І, звичайно ж, це треба міняти. І нєфіг слухати лобістів, монополістів і так далі. Це моя думка", - висловився Бєдовой.

Нагадаємо, тютюнова компанія Japan Tobacco International (JTI) після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським повідомила про відновлення виробництва на фабриці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тимофій Мілованов пояснив, що не так із зупинкою тютюнової фабрики в Прилуках.

Також портал Знай.uа писав, що нардеп Андрій Холодов прокоментував "закриття" фабрики British American Tobacco.