Цими днями народні депутати проголосували за проект державного бюджету на 2020 рік. А відтак, це передбачає збільшення пенсій, а також мінімальної зарплатні.

Як відзначається, запропонований держбюджет підтримали 280 народних обранців. "Проти" проголосували 55 депутатів і ще 37 утрималися. Також 27 народних обранців не голосували, оскільки не прийшли до ВР.

Зауважимо, що в проекті державного бюджету передбачено 173 мільярдів гривень до Пенсійного фонду України (ПФУ) на 2020 рік, а також передбачено 47 мільярдів гривень на субсидії. Окрім цього, в документі зазначено, що в наступному році мінімальна зарплата в країні складе 4723 гривень.

Пенсіонери, Zakon
Пенсіонери, Zakon

Нагадаємо, раніше в Україні перерахують пенсії і зарплати: скільки у 2020 році виділять грошей з бюджету.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.uа писав, що в Україні змінюють правила видачі соцдопомоги пенсіонерам: хто має право на пільги. А відтак, українські громадяни, яких позбавлено права отримувати пенсійні виплати, а також особи з інвалідністю за законами України можуть отримати соцдопомогу від держави.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у листопаді субсидії можуть не нарахувати: що робити і куди звертатися, покрокова інструкція.