У Сполучених Штатах Америки вчені з Університету Північної Кароліни опублікували результати нового дослідження. Так, дослідники стверджують, що онкологічні захворювання у людей можуть викликати бактеріальні інфекції.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу MedicalXpress.

Вчені, Lenta
Вчені, Lenta

За інформацією вчених, одним з факторів розвитку пухлин є взаємодія між бактеріями і глікопротеїном, який виділяється клітинами слизових оболонок. Саме це дає розвиток таких типів онкологічних захворювань, як рак товстої кишки, легенів, шлунку, печінки і підшлункової залози.

Також у матеріалі дослідників кажуть, що існує зв'язок між хронічними запаленнями і розвитком раку, так як близько 20% всіх злоякісних новоутворень пов'язані з вірусними або бактеріальними інфекціями.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, вчені назвали нову смертельну небезпеку колонізації Марса.

Як повідомляв Знай.uа не один за сім: вчені з'ясували, як правильно "перевести" вік чотириногого друга в людський.

Знай.uа писав, вчені хочуть заборонити бездротові навушники: можуть нашкодити мозку.