У харківському супермаркеті "Посад", який знаходитися за адресою вулиця Познанська, пізно ввечері 1 вересня прямо на касі побили мати 4 дітей. З'ясувалося, що на жінку напала працівниця дитячого садка.

Покупці в супермаркеті

Так, дві жінки посварилися через т, хто першим буде розраховуватися на касі. В результаті скандал закінчився бійкою.

За словами потерпілої, пізно ввечері вона разом зі своїм чоловіком прийшла за покупками в супермаркет. Там вони почали сперечатися з іншою парою з приводу черзі на касу.

"Спочатку чоловіки сперечалися, а потім я почала сперечатися з жінкою, яка під час сварки, раптово вдарила мене ногою в груди. Мені стало погано, всередині все почало горіти. Касир викликала швидку і поліцію. Мене забрали в лікарню, де поставили діагноз "забій передньої стінки живота", - розповіла потерпіла.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також жінка розповіла, що тоді дуже злякалася, так як здоров'я подкосилось, а на руках у неї 4 неповнолітніх дітей. У результаті цієї події вона втратила роботу, так як потрібно було довго лікуватися.

Покупці в супермаркеті

У свою чергу нападниця визнала провину і розкаялася у скоєному. З'ясувалося, що вона працює прибиральницею в дитсадку №85.

На днях, Московський райсуд Харкова оштрафував несдержанную громадянку на 850 гривень і зобов'язав виплатити постраждалій 2,5 тисячі гривень матеріального і 6 тисяч гривень моральної шкоди.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося відео, на якому 36-річна вчителька із середньої школи в штаті Меріленд, США, побилася з 17-річною ученицею.

Як повідомляв портал Знай.ua,у Києві дорогу не поділили велосипедист та водій автомобіля Skoda. Замість того, щоб викликати поліцію, чоловіки влаштували бійку, повідомляють очевидці події.

Також портал Знай.ua писав, що син відомого продюсера Барі Алібасова потрапив у чергову халепу. Ще недавно він судився з виробником "Крота", а зараз дружина звинуватила його в численних побиття і зради.