Українські пенсіонери, фото: narodna-pravda
Українські пенсіонери, фото: narodna-pravda

Українським пенсіонерам пообіцяли перерахунок у грудні: на кого чекає надбавка і на скільки

Українським пенсіонерам з 1 грудня повинні підвищити виплати у зв'язку зі збільшенням прожиткового мінімуму. Незабаром розмір мінімальних виплат по непрацездатності збільшиться з 1564 до 1638 гривень, тобто на 74 гривні.

Олексій Гончарук, фото: Getty Images
Олексій Гончарук, фото: Getty Images

А як же обіцянка Зеленського? Гончарук розбив мрії українців про безоплатну комуналку

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Кабінет міністрів України не збирається виконувати обіцянку президента Володимира Зеленського про скасування оплати комунальних послуг для громадян старше 70 років. Своїми думками з цього питання поділився прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час брифінгу в середу, 27 листопада.

Різдво в Україні
Різдво в Україні

Католицьке Різдво 2019: скільки святкових вихідних матимуть українці

Як відомо, католицьке Різдво 25 грудня є офіційним святом в Україні. Крім того, два роки тому Верховна Рада цю дату оголосила офіційним вихідним, який не потрібно відпрацьовувати в інші дні.

Dartz Prombron Black
Dartz Prombron Black, фото Mmr.net.ua

Наймажорніша євробляха: на українських дорогах засікли диво-броньовик, як виглядає розкіш на колесах

На українських дорогах помітили рідкісного "гостя". Один з найексклюзивніших автомобілів у світі – броньований позашляховик від латвійського виробника Dartz Motorz їздить по нашим дорогам. Машину зафіксували під Києвом на Бориспільському шосе. Повідомлення про це оприлюднено на сторінці в Іnstagram TopGir.

Ціни на газ, фото: zt.20minut.ua
Ціни на газ, фото: zt.20minut.ua

В Україні вводять страхову ціну на газ для населення

Уряд планує з 1 січня утвердити так звану "страхову ціну" на газ для населення. Що передбачає новий механізм, і як може змінитися вартість блакитного палива для українців у новому році. Кабмін прийняв рішення запровадити новий механізм оплати за газ для побутових споживачів — нібито з метою зниження витрат на нього.