Комуналка, РБК
Комуналка, РБК

Як перестати платити комуналку і правильно вимагати перерахунок

Українці мають право на перерахунок плати за комунальні послуги ЖКГ або зовсім відмовитися оплачувати їх. За законом, взимку температура повітря в батареях повинна бути не менше 18 градусів, а в кутових — не менше 20-ти. Якщо ж у вашій квартирі тепло нижче норми, то ви можете вимагати перерахування.

Володимир Зеленський, фото: Главред
Володимир Зеленський, фото: Главред

Зеленський готує зниження тарифів наполовину: "Це точно буде не за ваші гроші"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський заявив, що влада намагається вирішити питання про тарифи на опалення і знизити їх наполовину вже до зими 2021 року. Про це повідомив на офіційному каналі в соціальній мережі Telegram президент України.

Юзік, фото Уніан
Юзік, фото Уніан

Дошутился: в НАБУ взялися за "решалу Юзіка", що загрожує товаришу Зеленського

Народний обранець від партії "Слуга народу" і гуморист "Кварталу 95" Юрій Корявченков потрапив в серйозні неприємності. Отже, спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо нардепа.

Свічка скорботи, фото - ctview
Свічка скорботи, фото - ctview

З життя пішла відома українська акторка, країна оплакує горе

Днями з життя пішла відома українська акторка Валентина Гаврилівна Галл-Савальська. Відповідна інформація з'явилася Facebook-сторінці Херсонського театру імені Миколи Куліша.

ЦВК
ЦВК

У ЦВК зробили сенсаційну заяву щодо наступаючих виборів: "Можна онлайн"

Днями Центральна виборча комісія (ЦВК) пішла на поступки українцям, які хочуть змінити місце голосування. Отже, тепер це можна зробити не виходячи з дому – онлайн, повідомляє громадська мережа "ОПОРА" на своїй Facebook-сторінці.