Загадкова смерть підлітка Дениса Чаленка в Прилуках продовжує гриміти на всю Україну. Судово-медична експертиза показала, що 14-річний школяр загинув внаслідок відкритої черепно-мозкової травми та ушкодження головного мозку.

Таким чином, експертиза спростувала версію, що підлітка збив поїзд, повідомив начальник Головного слідчого управління Національної поліції Максима Цуцкірідзе.

"Що ключове: на тілі загиблого немає ушкоджень, які нанесли руками чи ногами, чи травм від ударів сторонніми предметами. Також немає ушкоджень, які могли б виникнути при вертикальному притисканні потяга. Відтак версія, що підлітка збив поїзд, повністю спростована", - розповів поліцейський.

Загибель Дениса Чаленко, ТСН
Загибель Дениса Чаленко, ТСН

У загиблого виявили переломи кісток черепа й обличчя, ушкодження головного мозку. Також одна із судових експертиз спростовує інформацію, що Під нігтями загиблого Дениса Чаленка з Прилук знайшли чужу ДНК — справу тепер розслідують як умисне вбивство під нігтями хлопця було знайдено епітелій та ДНК іншої особи. При розтині печінки та нирок загиблого виявили 0,74 проміле алкоголю, а у крові померлого – кофеїн.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обставини загибелі Дениса Чаленка, Вести
Обставини загибелі Дениса Чаленка, Вести

Віктор Чаленко, тато загиблого хлопця, каже, що в поліції справу намагаються зам'яти. Чоловік розповів, що разом з родичами та адвокатом кілька днів обстежили місце загибелі Дениса і околиці. Вони виявили сліди крові, які їх привели до приватного сектору. При цьому слід обірвався на ділянці з свіжо перекопаною землею.

За день до загибелі Денис розповідав, що йому "забивали стрілку" і показував повідомлення з погрозами. Крім того, хлопець назвав ім'я людини, який їх надіслав. Його звуть Андрій, а конфлікт виник після того, як Денис заступився за дівчинку.

Нагадаємо, загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями: поховали не повністю, з тіла зникли...

Також Знай.uа писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що підлітка жорстоко закатували у Прилуках, вигадавши банальну відмовку: поліцейська дільниця у вогні, народний гнів потрапив на відео.