Лідер руху "євробляхерів" Олег Ярошевич заявив, що найближчим часом Кабінет міністрів України повинен оприлюднити висновки щодо законопроектів про бюджетне розмитнення автомобілів.

Про це він повідомив на сторінці "АвтоЄвроСила" у соціальній мережі Facebook.

Відповідний законопроект мають розглянути в Комітеті податкової та митної політики Верховної Ради. Відзначається, що фінального розгляду варто чекати протягом тижня 9-13 грудня. Більш того, за словами Ярошевича, вже 15-18 грудня законопроект винесуть на розгляд нардепами.

Олег Ярошевич
Олег Ярошевич

При цьому він закликав власників "євроблях" готуватися до розмитнення автомобілів і починати знімати їх з обліку в Європі, щоб відразу після прийняття закону, який передбачає нові податки на розмитнення машин, всі встигли перереєструвати свій транспорт без штрафних санкцій.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Увага, головні термінові останні новини, по законопроектам з Доступного Розмитнення, та щодо акції. Попередньо: 1. Наступний тиждень комітет 2. Через тиждень голосування ВР Наші задачі: 1. Зв’язатися з усіма депутатами щоб вони були готові підтримати голосуванням законопроект 2342 та 2345 депутата Ковальова про 35% розмитнення. 2. Готувати документи на розмитнення: купчі, зняття з обліку, сертифікації та інші. Якщо у Вас є запитання, дзвоніть на гарячу лінію безкоштовних консультацій: (098)112-22-33 Або в оперативний телеграм чат: https://t.me/kontr_mytnytsya_chat або до керівників АЄС в Ваших осередках: https://auto-euro-sila.com.ua/contact —- Корисні посилання: —- http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=67226 (текст аконопроекту 2342) http://rastamojka.com (калькулятор розрахунку митних платежів згідно законопроекту #2342 Ковальова 35% про доступне розмитнення) https://t.me/rastamozhka_dostupno (навчальний канал з самостійної підготовки до доступного розмитнення) https://t.me/kontr_mytnytsya_chat (навчальний канал, як повернути переплачені під час розмитнення незаконно завищені митницею платежі) https://auto-euro-sila.com.ua/contact (контакти керівників ГО «Авто-Євро-Сила» в областях) Гаряча лінія безкоштовних консультацій: (098)112-22-33

Geplaatst door Авто Евро Сила op Maandag 2 december 2019

Зазначимо, що в Україні з січня по вересень 2019 року завезли 347,5 тисяч старих машин. Про те, скільки з них було розмитнено — поки невідомо. Деякі "євробляхери" чекають, коли розмитнення подешевшає, як і пообіцяв український уряд. Велика частина підтриманих автомобілів в Україну привозять з Німеччини, Польщі та Литви. Це традиційні місця для придбань українцями б/у авто.

Нагадаємо, що калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про купівлю вживаних авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам": що пропонують по розмитненню нардепи.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.