Герцогиня Кейт Міддлтон прибула на урочистий прийом до королеви Єлизавети II, з нагоди самміту голів держав та урядів країн НАТО без свого чоловіка принца Вільяма, повідомляє “Cosmopolitan”.

За словами експерта з “мови тіла” Джуді Джеймс, коли Міддлтон прибула до Букінгемського палацу, вона виглядала дивно. Герцогиня без свого чоловіка виглядала самотньою та замисленою. Також Міддлтон була без своєї звичайної посмішки з відстороненим поглядом. На думку експерта це може свідчити про її знервованість чи напруження.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: Instagram / kensingtonroyal
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: Instagram / kensingtonroyal

А на самому прийому Міддлтон вже була розслабленою, так само, як і королева. На думку експерта, це свідчить про те, що поява герцогині на публіці свідчить про її успіх. Вона виглядала щасливою та розслабленою, показуючи, що отримує задоволення від вечора.

Сам принц Вільям не зміг прибути на прийом, оскільки зараз перебуває з чотириденним візитом до Оману та Кувейту.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Кейт Міддлтон та Меган Маркл з’явились на врученні премії Endeavour Awards в одязі у стіли 80-х років.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон застали зненацька у пологовому відділенні: що приховувала від світу герцогиня

Також "Знай.ua" писав, що герцогиня Кембриджська пожартувала над відомою співачкою через її витівку у палаці