Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський швидко постарів і підчепив хворобу: Тіме присвятив журнал президентові України

Один з найвідоміших журналів світу - Time, підготував матеріал про президента України Володимира Зеленського. У матеріалі йдеться про те, що український лідер опинився на роздоріжжі між президентом США Дональдом Трампом і президентом РФ Володимиром Путіним.

Пенсіонери, novemisto.info
Пенсіонери, novemisto.info

Українцям переглянуть пенсії, субсидії та стипендії: хто ризикує втратити пільги

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вже найближчим часом частина українців, які отримують допомогу від держави у вигляді пенсій, субсидій, допомог, стипендій можуть позбутися бюджетних виплат. В Україні проведуть масштабну перевірку на законність отримання держдопомоги.

Епідемія грипу в Україні
Епідемія грипу в Україні

В Україну прийшла епідемія грипу, сотні тисяч хворих: як розпізнати і вберегтися

Україну накрила епідемія грипу. Тільки за останній тиждень захворіло 170 950 осіб, з них 69% — це діти. А в Києві цифра хворих склала 11 000. За інформацією прес-служби МОЗ, сезон грипу в Україні триватиме до травня 2020 року.

глава ПЦУ митрополит Епіфаній
глава ПЦУ митрополит Епіфаній

ПЦУ "зобов'язала" українців довічно утримувати Філарета і "подарувала" будівлі Київського патріархату: деталі

Патріарх Філарет у зв'язку із завершенням ліквідації Української православної церкви Київського патріархату, отримав довічне право проживати в будинках цього ж патріархату. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Священного Синоду Православної церкви України, пише прес-служба ПЦУ.

Український паспорт, Інформатор
Український паспорт, Інформатор

Українцям заборонять в'їжджати в РФ за внутрішнім паспортом

Українцям скасують можливість перетину кордону з Росією за внутрішнім паспортом і свідоцтвом про народження. Міністерство закордонних справ України підготувало на розгляд уряду пропозиції щодо скасування можливості перетинання громадянами України державного кордону з Росією за внутрішнім паспортом і свідоцтвом про народження.