Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Зеленський сказав, коли відбудуться вибори на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський заявив, що хоче провести вибори на всій території Донбасу одночасно з загальнонаціональними, які повинні відбутися восени 2020 року. Про це Зеленський сказав у прямому ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Кабмін Гончарука, фото: InfoResist
Кабмін Гончарука, фото: InfoResist

Кабмін не виконав ще одну обіцянку Зеленського: погані новини для вчителів

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Кабінет міністрів на один рік призупинив дію постанови колишнього уряду № 822, яка передбачала підвищення заробітних плат для вчителів в Україні.

Синод УПЦ, Релігія в Україні
Синод УПЦ, Релігія в Україні

УПЦ розірвала відносини з двома православними церквами і підтримала Зеленського

У п'ятницю, 6 грудня, відбувся останній в 2019 році Синод Української православної церкви, на якому священнослужителі вирішили розірвати євхаристійне спілкування з двома православними церквами – Олександрійської та Елладської. Причиною такого рішення стало те, що ці дві православні церкви нещодавно підтримали автокефалію новоствореної Православної церкви України (ПЦУ), яку очолює митрополит Епіфаній.

Газпром, BBC
Газпром, BBC

"Нафтогаз" готовий на угоду з "Газпромом": Україна висунула вимоги

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз" готова відкликати позовні вимоги до "Газпрому" в новому арбітражі, якщо Росія погодиться на тривалий контракт на транзит, який покриє всі витрати.

Артем Мірошниченко, фото - FB
Артем Мірошниченко, фото - FB

Помер від рук малолітнього бійця ММА: на Донеччині жорстоко вбили проукраїнського активіста

У ці дні в Бахмуті пішов з життя проукраїнський активіст Артем Мірошниченко. Сталося це після того, коли його побив 16-річний хлопець, який випробував на ньому нові прийоми. Про це стало відомо від брата померлого.