Платіжки за комуналку, Etcetera.media
Платіжки за комуналку, Etcetera.media

Борги за комуналку ростуть з шаленою швидкістю: коли українцям чекати на зниження тарифів

Українці цього року почали краще оплачувати комуналку, однак у порівнянні з жовтнем минулого року, борги за воду, газ і світло" трохи збільшилися. Про це свідчать дані Держслужби статистики. У жовтні українці сплатили за житлокомпослуги 5,8 млрд грн, середні нарахування на одного власника особового рахунку у вересні склали 938,9 грн.

Транзит газу, Уніан
Транзит газу, Уніан

Зеленський зробив термінову заяву щодо транзиту російського газу: "Ми розблокували..."

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон і президент Російської Федерації Володимир Путін після "нормандської зустрічі" дали спільну прес-конференцію за підсумками переговорів, які відбулися 9 грудня в Парижі. Український лідер зробив важливу заяву щодо транзиту російського газу.

Зеленський на саміті "Нормандської четвірки"
Зеленський на саміті "Нормандської четвірки"

Зеленський з Путіним вирішили долю полонених: про що домовилися на "нормандських переговорах"

На зустрічі лідерів "нормандської четвірки" в Парижі Зеленський і Путін домовилися про обмін полоненими. Президент України Володимир Зеленський і російський лідер Володимир Путін попередньо домовилися провести наступний обмін полоненими до 31 грудня 2019 року.

У магазині, Інформатор Київ
У магазині, Інформатор Київ

Залишили жителів ЄС далеко позаду: у чому українці "переплюнули" іноземців

Днями стало відомо, скільки українці витрачають грошей на харчування, проживання і власне здоров'я. І слід зауважити, що цифри вражають. Відповідна інформація з'явилася на сайті Державної служби статистики.

вулкан
вулкан

Згоріли в лаві живцем: у мережі з'явилося моторошне відео виверження вулкану в Новій Зеландії

Жахлива подія сталася на Білому острові в Новій Зеландії. Там відбулося виверження місцевого вулкану, яке забрало життя щонайменше п'яти осіб і відправила до лікарні майже два десятка як новозеландців, так і іноземних туристів.