Остання п’ятниця, 13-того, нинішнього року пройде дуже близько до повного місяця і це матиме свій вплив на людей, повідомляє “Херсон-онлайн”.

Оскільки повний місяць у грудні нинішнього року проходить у Близнюках, він є небезпечним щодо здоров’я та транспорту. Тому в цей день радять не відправлятись в далекі подорожі та не розпочинати ніяких лікувальних процедур.

Гороскоп, фото:ezoterikaved.ru
Гороскоп, фото:ezoterikaved.ru

Також вважають, що в п’ятницю, 13-го, не варто проводити будь-які дії, що пов’язані з великими сумами грошей — робити великі покупки, позичати. А також не варто в цей день змінювати роботу або розпочинати новий проект.

Але будь-якому знаку Зодіаку в п’ятницю, 13 грудня, може дуже крупно пощастити з грішми — це може бути виграш в лотерею, або знайдений гаманець. Щоправда, гроші, які прийдуть у п’ятницю, 13 грудня, надовго в їхнього власника не затримаються.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадуємо, що астрологи пояснили про те, як можна вберегтись від впливу повного місяця у найближчі дня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещастя під ялинку: що категорично заборонено дарувати на Новий рік.

Також "Знай.ua" писав про слов'янське походження короля Артура та аномалії з космонавтами: дослідники пояснили незвідані досі факти.