ПриватБанк попередив своїх клієнтів про необхідність бути обережними під час здійснення покупок в інтернеті. Про це банк написав на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією банку, шахраї можуть пропонувати перейти за ненадійним посиланням ніби-то для безпечного здійснення покупки. При цьому покупець залишається і без грошей, і без товару. Тому ПриватБанк радить своїм клієнтам не переходити за посиланнями, які надсилають продавці та нагадує, що на більшості офіційних торгових майданчиків система налаштована так, що спершу покупець отримує товар і лише після цього гроші потрапляють до продавця.

⛔ Будьте уважні під час шопінгу в Інтернеті: шахраї пропонують користувачам перейти за ненадійним посиланням для...

Geplaatst door ПриватБанк op Donderdag 12 december 2019

Також ПриватБанк нагадав про те, що під час здійснення покупок в інтернеті слід ретельно читати інструкції та здійснювати покупки лише на офіційних торгових майданчиках.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Нагадуємо, що вчора Кабінет міністрів зареєстрував законопроект, яким забороняє повернення ПриватБанку його колишньому власнику Ігорю Коломойському.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські банки масово відмовляються від дрібних купюр.

Також портал Знай.uа писав, що місія МВФ офіційно закінчила співпрацю з Україною.