Що означає ім'я Тарас

У імені Тарас давньогрецьке походження. Воно означає «бунтар» чи «неспокійний». Покровителем імені вважають святителя Тарасія Константинопольського. Саме він хрестив Русь на прохання князя Володимира.

Який характер у Тараса

В дитинстві Тарас дуже впертий, його марно переконувати і наставляти. Хоча він може мовчки усе вислухати і навіть погодитися, але в підсумку все одно зробить по-своєму. Зазвичай Тараси дуже розумні і талановиті. Однак їм часто не вистачає енергії і рішучості, щоб реалізувати свій потенціал. Варто їм побачити перед собою труднощі, і бажання відразу відпадає. Хоча у Тараса можуть виникати геніальні ідеї, йому простіше ними поділитися, щоб хтось інший втілив їх у життя. А так як честолюбство у нього не дуже розвинене, то він домагається успіху рідко.

Значення імені Тарас

Ще Тарас сильно занурений у свої переживання, тому у нього мало близьких друзів. Йому більше подобається проводити час біля телевізора або читати книги. Дружина йому потрібна така, щоб відшкодувала його брак ініціативи і змушувала бути рішучіше, більше працювати і досягати успіхів. А ось якщо Тарас поступиться дружині обов'язком заробляти гроші, то він стане відмінним сім'янином, буде займатися домом і дітьми з радістю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сумісність з жіночими іменами

Найкраще відносини складаються з жінками по імені: Ганна, Любов, Муза, Ольга, Таїсія, Інга

Погано і важко будуються відносини з володарками ім'я: Дарья, Олена, Зінаїда, Марія, Юлія, Неллі, Березня

Відомі особистості по імені Тарас

  • Шевченко Тарас Григорович
  • Біденко Тарас Олександрович
  • Тарас Бульба-Боровець
  • Петриненко Тарас Гаринальдович
  • Тарас Федорович
  • Франко Тарас Іванович
  • Чорновіл Тарас Вячеславович

Листівки і поздоровлення з днем Тараса

Рано-вранці, до сходу сонця
Ангел стукав у віконце
І сказав мені новину,
Що в Тараса іменини!
Бажаю тобі: тихих зоряних ночей,
Блакитних чи карих, чи сірих очей,
І щастя безмежного, щастя людського,
В житті кохати когось, лише одного!!!

Тараса з днем прекрасним я вітаю
Та від щирого серця побажаю
Щоб бували свята часті
Пишні, щедрі і прекрасні
Мир в серці нехай панує,
Злагоду і втіху дарує
Весело душа нехай співає
Кожна мить хай надихає.

У Тараса нині свято,
Друзів прибуло багато.
Квіти є і подарунки,
І обійми, й поцілунки.
Але головне у тому,
Щоб й надалі цьому дому
Посміхалась Доля щиро,
Щоб жили Надія й Віра,
І Любов, розправив крила,
Кожне серце тут зігріла


Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.