Уряд Москви виділив інформаційному агентству Армії Росії безкоштовні рекламні місця в центрі Москви для плакатів до відзначається 17 грудня - День ракетних військ стратегічного призначення (РВСП), виявили "Відкриті медіа".

На рекламі зображені момент пуску ядерної міжконтинентальної балістичної ракети "Тополя-М" та неофіційний слоган РВСН "Після нас - тиша".

Безкоштовна реклама у Москві до дня РСВН Фото: телеграм-канал Нещадний піарник

Міжвідомча комісія мерії визнала ці плакати рекламою "особливої суспільної значущості" та надала для їх розміщення в грудні десять простих і цифрових білбордів (розміром 3 на 6 метрів), а також одну сторону надвеликого формату (3 на 12 метрів), з'ясували "Відкриті медіа" з протоколів комісії.

Путін
Путін

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Складно передбачити наміри Путіна стосовно використання ядерної зброї, однак такі гучні баннери однозначно насторожують.

Нагадаємо, що в Чорне море невідомі вилили нафту, яка вже наробила чимало лиха. Зауважимо, що ці відходи можуть призвести до екологічної катастрофи.

Також портал Знай.uа писав, що у президента РФ володимира Путіна взялися за людей, які не "підвладні" російської влади, або і зовсім ведуть власну ідеологію.