У Києві під час мітингу проти ухвалення закону про ринок землі помер чоловік. Смерть наздогнала йогов районі готелю "Київ", який знаходиться неподалік від місця масових мітингів в урядовому кварталі.

Про це повідомили в поліції Києва. Зазначається, що чоловіку, який знаходився на вулиці Інститутській, стало погано. Перехожі викликали швидку, однак по дорозі до лікарні чоловік помер.

"На вулиці Інститутській в Києві помер чоловік. За попередньою інформацією лікарів, смерть настала в результаті гострого коронарного синдрому. 17 грудня в 11:30 на лінію 103 надійшла інформація про те, що чоловікові на вулиці Інститутській, 16 (за кілька кварталів від місця проведення акцій) стало погано. на виклик прибули лікарі, проте в кареті швидкої чоловік помер ", - розповіли на сторінці поліції Києва в Facebook.

Тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

Пізніше стала відома особа померлого. Це 40-річний житель Києва Павло Боков, який був учасником протестів. Причиною смерті чоловіка став інфаркт.

Згідно з даними Інформаційного порталу Національної поліції, Павло Боков був раніше неодноразово судимий за різні види злочинів. Так, у 1999 році він був засуджений за грабіж (ч.2 ст.186 КК), у 2002-му він сів у в'язницю на 4 роки за тією ж статтею, а в 2009-му - на три роки за крадіжку майна (ч .3 ст. 185 КК). В даний момент Боков числиться підсудним за крадіжки в Шевченківському (двічі) і Солом'янському управліннях НПУ.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, під Верховною Радою під час мітингу проти ухвалення закону про ринок землі через травми, нанесені правоохоронцями, помер один з протестувальників.

Як повідомляв портал Знай.ua, мітингувальники під Радою перекрили центр Києва

Також Знай.ua писав, территорию під парламентом заполонили українці, які вийшли на протест проти продажу землі.