Як відомо, український ПриватБанк частенько втрапляє в різноманітні неприємні ситуації. Так, цього разу черга дійшла до київського відділення на Хрещатику, яке розстріли невідомі. Наразі нічого невідомо стосовно цього, але, як можна замітити із знімків, зроблених очевидцями, у центрі вітрини видно отвір, що утворився, ймовірно, від обстрілу. Наразі на місці присутні працівники поліції, що ведуть бесіду з працівниками банку.

Розстріляний банк, фото - Уніан

Зауважимо, що ПриватБанк часто потерпає від зловмисників та вже давно став "солодким" шматком. До прикладу, у тій же столиці невідомий раніше поламав банкомат ПриватБанку. Зробив він це досить унікально: зловмисник залив його монтажною піною. Відтак, гроші тоді знати не можна було.

Приватбанк, фото - Financial Times
Приватбанк, фото - Financial Times

Або ж також нещодавно, але в Дніпрі, правоохоронці спіймали зловмисників, які підривали банкомати цього ж банку на території всього міста. Для цього їм знадобилося понад два роки.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, що у мобільному додатку Приват24. сталися неполадки, які унеможливлювали роботу на операційній системі iOS

Як повідомляв портал Знай.uа, невідомі підірвали "ПриватБанк" у Києві.

Також Знай.uа писав, "ПриватБанк" спільно з MasterCard запустив тематичні обкладинки, надавши користувачам можливість налаштувати дизайн своїх карт у Apple і Google Pay.