У п'ятницю, 27 грудня, в Україні очікується холодна, дощова і снігова погода. Також можливі тумани і сильні пориви вітру. Температура повітря триматиметься в межах +1 +5 градусів у всіх областях.

Про це написала відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"27 грудня найбільша ймовірність снігу та мокрого снігу буде в західних областях України. І там – найбільш холодно, протягом дня – 0 +3 градуси", – зазначила синоптик.

В інших частинах країни буде тепліше – +2 +5 градусів, на Півдні і Сході – +3 +7 градусів. Жителів цих областей також будуть заливати дощі.

У Києві в п'ятницю Діденко прогнозує дощ і мокрий сніг. Стовпчики термометрів опустяться до +1 +3 градусів.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Україна завтра опиниться серед різних фаз опадів. Прогноз при подібній синоптичній ситуації давати непросто. Адже десь...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 26 december 2019

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять святих Фірса, Левкія і Каллініка. У цей час тримається стабільно зимова погода, з усіма характерними для неї явищами. Якщо взимку повітря стає прозорішим, значить потрібно чекати на похолодання.

Нагадаємо, що до Нового року триматиметься плюсова температура, а вже в день свята стовпчик термометра впаде до -4 -2 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа, на горі Піп Іван у Карпатах вже випало кілька сантиметрів снігу на радість любителям гірничо-лижного сезону.

Також портал Знай.uа писав, що перед новорічними святами в Україну прийдуть їхні традиційні атрибути — мороз і сніг.