Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в суботу 28 грудня. В цей день буде сильний вітер на Правобережній Україні, так як це буде область протистояння антициклонів Wiltrud над Скандинавією, і Vanessa над Іспанією, а на сході ще й циклон Ailton. Крім вітру буде ще мокрий сніг і дощ на Півночі, в Центрі, на Заході, в Одеській і Миколаївській областях. Так як додасться ще й погана видимість через щільні хмари, то ситуація на дорогах буде слизькою і складною, особливо ввечері.

Водії, не поспішайте ганяти за новорічними подарунками і не тримати дистанцію. Китайського легпрому вистачить на всіх) Хіба що наші житомирські шкарпетки можуть швидко розібрати) Тут не посперечаєшся, але все одно - уважно.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Дощу слід чекати на Сході, в Дніпрі, у Кропивницькому, у Херсонській, Запорізькій областях та в Криму. А в столиці в цю суботу буде дощ, місцями мокрий сніг. У Києві температура буде від 0 до +2 градусів.

Також Наталка розповіла про погоду на наступні дні до 2020 року. 29 і 30 грудня трохи похолодає, і варто чекати несильних заморозків. Однак прямо на свято 31 грудня та 1 січня погода знову порадує теплом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Львів – вдень 0…-2, вночі 0…-2

Івано-Франківськ – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Тернопіль – вдень 0…-2, вночі 0…-2

Чернівці – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Хмельницький – вдень 0…-2, вночі 0…-2

Луцьк – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Рівне – вдень 0…-2, вночі 0…-2

Житомир – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Вінниця – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Одеса – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Миколаїв – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Херсон – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Сімферополь – вдень +3…+5, вночі +1…+3

Кропивницький – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Чернігів – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Черкаси – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Суми – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Полтава – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Дніпро – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Запоріжжя – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Донецьк – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Луганськ – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Харків – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Київ – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Також Знай.ua писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. А ще деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. В нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.ua писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини в 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.