Один з головних підозрюваних в організації вбивства Павла Шеремета рок-музикант більш відомий під ім'ям Riffmaster Андрій Антоненко звернувся письмово до президента України Володимира Зеленського, міністра МВС та генерального прокурора.

Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці Free Riff в мережі Facebook.

Антоненко в суді, фото: EPA
Антоненко в суді, фото: EPA

З тексту листа стає зрозумілим, що Андрій Антоненко, який підозрюється в організації вбивства Павла Шеремета, звернувся до Авакова, Рябошапки та Зеленського з питанням, яка мета у фальсифікації звинувачення.

Лист Андрія Антоненка, Facebook
Лист Андрія Антоненка, Facebook

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Панове міністр Аваков, генпрокурор Рябошапка, президент Зеленський! Я впевнений і знаю, що і ви знаєте, і впевнені в тому, що ми, які безпідставно підозрювані у справі Шеремета, є невинуватими у цій жахливій справі. Мене цікавить мета цього сфальсифікованого, ганебного, брехливого звинувачення проти нас. Це що, спроба втриматися в кріслі, отримати вищу посаду, або ви вже застосовуєте методи і методички російських ФСБ?", - написав Riffmaster.

Він зазначив, що це свідоме знищення українських патріотів і порівняв звинувачення зі справами, які порушили проти Сенцова і кримських татар в Росії.

Нагадаємо, адвокати підозрюваного у справі Шеремета Дугарь зробили скандальну заяву: "У нас є докази".

Як повідомляв Знай.uа юристи Трампа попрацювали: одеський депутат погорів на мерзенних схемах.

Знай.uа писав, затягували процес: харківський суд виніс несподіваний вирок організаторам теракту біля Палацу спорту.