З'явилася інформація, що середньостатистична українська сім'я витрачає в середньому 1,2 тисяч гривень на місяць на спиртні напої. Про це повідомляє Державна служба статистики України.

Статистика алкогольних витрат

Наголошується, що городяни витрачають на алкогольні напої більше на 400 гривень, ніж селяни, а саме 1,3 тисяч гривень та 900 гривень відповідно. Також сім'ї з дітьми виділяють на "горючу суміш" 1,1 тисяч гривень, і це на 100 гривень менше, ніж витрачають бездітні пари.

До того ж, відомо, що у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року, витрати населення на алкогольні напої залишилися незмінними. Тобто, і в 2018 році середня сума "алкогольних" витрат на одну середньостатистичну сім'ю склала 1,2 тисячі гривень на місяць.

Статистика алкогольних витрат

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також у Державній службі статистики відзначили, що кожен місяць середньостатистична українська сім'я віддає 9,6 тисяч гривень на харчування, спиртні напої, тютюнові вироби, відпочинок, а також оплату комунальних та транспортних послуг.

Нагадаємо, що Лоліта Мілявська показала шанувальникам те, в якій компанії вона провела Новий рік.

Як повідомляв портал Знай.ua, 43-річна російська телеведуча Дана Борисова відверто зізналася, що в молодості пила абсолютно всі спиртні напої.

Також портал Знай.ua писав, що оцет і алкоголь — гримуча суміш, яка здатна викликати подразнення слизових оболонок шлунково-кишкового тракту.