В Україні на даний момент легально проживають майже 30 тисяч іноземних громадян та осіб без громадянства, повідомляє УНН з посиланням на Державну міграційну службу.

Як повідомляється, зараз в Україні на основі посвідки на тимчасове проживання постійно мешкають 284 тисячі громадян іноземних країн та осіб без громадянства. Також зазначається, що з них майже 23 тисячі отримали посвідки на тимчасове проживання тільки у минулому році.

мігранти
мігранти

Раніше міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет розповідав про те, що найчастіше іноземці в Україні стикаються з чотирма проблемами - залишитись більше, ніж на 90 днів, отримати дозвіл на роботу чи навчання, взаємодія з органами державної влади та робота з банківськими рахунками.

Нагадуємо, що в Украіні у цьому році до осені планують запустити єдиний туристичний портал, який працюватиме як в онлайн, так і в телефонному режимі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський провів зустріч з міністром, відповідальним за іноземні справи Султанату Оман Юссуфом бін Аляві бін Абдаллою.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві розгорнули кампанію "Посели іноземця безкоштовно!", щоб українці не виглядали в очах іноземних гостей баригами.