Нумерологи зробили рекомендації щодо того, в які дні цього року найкраще виходити одружуватись або виходити заміж, повідомляє портал “Менделеевские новости”.

Як повідомляється, на думку нумерологів найкраще під вінець йти другого або двадцятого числа будь-якого місяця, особливо — лютого. Двійка, за словами нумерологів, є символом закоханих, а нуль прибирає весь негатив, який має число два.

Льняне весілля, https://bitly.su/XSjyx52j
Льняне весілля, https://bitly.su/XSjyx52j

Таким чином, для того, щоб зіграти весілля, найкраще підходять такі дати: друге та двадцяте лютого, друге та двадцяте березня, друге та двадцяте квітня, друге та двадцяте травня, друге та двадцяте червня, друге та двадцяте липня, друге та двадцяте серпня, друге та двадцяте вересня, друге та двадцяте жовтня, друге та двадцяте листопада і друге та двадцяте грудня.

Нагадуємо, що нещодавно свій прогноз щодо пошуків других половинок в цьому році зробили астрологи.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Вогняне кільце" в небі потрапило на фото: мешканці зняли неймовірне явище, останнє у році.

Також "Знай.ua" писав, про небесні феномени у наступному році: яку космічну магію ми побачимо в рік Білого Щура.