Наталка Діденко повідомила про погоду на четвер в Україні. В нашу країну прийде атмосферний фронт, а він принесе з собою дощ і мокрий сніг на Захід, на Північ і в центральні області. Тому якщо ви метеозалежні, то краще полежати вдома на дивані, так як змінюється атмосферний тиск. А от на Сході і на Півдні поки буде суха погода. Температура за прогнозом народного синоптика невисока – від 2 до 7 градусів морозу вночі, а вдень від 2 морозу до 3 тепла. У столиці Наталка прогнозує дощ і мокрий сніг, вночі до -2 градусів, а вдень у Києві від 0 до +2 градусів. Далі синоптик обіцяє продовження теплої погоди в Україні.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

За даними Meteopost у четвер вночі в Україні найтепліше буде на північно-заході – до +2 градусів, в більшості областей – в районі нуля, а в Харківській, Полтавській, Закарпатській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях до -6 градусів.

Вдень найтепліші частини – Крим, Одеська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська області, а також Волинська, Рівненська, Житомирська та Київська області. День принесе цим частинам до +3 градусів. В інших трохи холодніше – близько нуля градусів. А у Вінницькій, Харківській і Полтавській областях трохи холодніше – до -2 градусів. Однак самі сильні морози чекають саме Закарпатську область – до -5 градусів вдень.

Погода в Україні, фото: Meteopost com
Погода в Україні, фото: Meteopost com

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень -1…+1, вночі -5…-7

Львів – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Івано-Франківськ – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Тернопіль – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Чернівці – вдень 0…+2, вночі -4…-6

Хмельницький – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Луцьк – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Рівне – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Житомир – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Вінниця – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Одеса – вдень +1…+3, вночі -3…-5

Миколаїв – вдень +1…+3, вночі -5…-7

Херсон – вдень +1…+3, вночі -5…-7

Сімферополь – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Кропивницький – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Чернігів – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Черкаси – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Суми – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Полтава – вдень -1…+1, вночі -4…-6

Дніпро – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Запоріжжя – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Донецьк – вдень -1…+1, вночі -3…-5

Луганськ – вдень -1…+1, вночі -4…-6

Харків – вдень -1…+1, вночі -5…-7

Київ – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Також Знай.ua писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. А ще деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. В нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.ua писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини в 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.