Українські захисники на передовій мріють про те, щоб не відійти назад і не кинути позиції, які відвойовували у бойовиків ціною життя наших бійців. Командир тактичного снайперського підрозділу ЗСУ Сергій Варакін запевняє, що воїни не втомлюються, удосконалюються, навчаються, відвойовують і вкопуються в кожен сантиметр донбаської землі.

Зворушливе повідомлення військового до українців опубліковано на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook.

Снайпер не розуміє, чому зараз з'явилося так багато тих, хто "втомився від війни", хоча самі не допомагали ні армії, ні волонтерам, не витрачали своїх фінансових, моральних, духовних заощаджень всі ці 6 років.

"Так від чого ви втомилися?!", - питає ніби в нікуди Варакін.

українські військові
українські військові

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Раніше ми мріяли, що будемо йти вперед, відвойовувати свою територію. А зараз мріємо про те, щоб не відійти, не кинути ті позиції, де 150 метрів відвойовували ціною одного загиблого і сімох поранених. Так, наших людей не повернути, але Росія повинна заплатити, в тому числі і в міжнародних судах", - заявив військовий.

Він зазначив, що в його снайперському підрозділі служать тільки патріоти та ідейні воїни. Майже всі ті, кого в 2014 році називали "партизанами".

"Єдине, за що я вдячний **йлу – я познайомився з цими людьми, відкинув сміття, яке у мене було, і пишаюся цим. Пишаюся своїми командирами. На війні ти знаєш, що тут друг, там - ворог, а на громадянці все складніше. Спочатку я думав, що війна у мене забрала все. А потім я переосмислив і зрозумів, що придбав щось нове", - сказав Варакін.

«Нам нужна победа. Нам – людям, которые прошли Майдан, войну. Мы не устаем, мы совершенствуемся, учимся, отвоевываем,...

Geplaatst door Повернись живим op Dinsdag 7 januari 2020

Нагадаємо, що команда СММ ОБСЄ звинуватила Україну в порушеннях Мінських угод на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Луганській області знову помітили російську військову техніку, яка порушує мінські угоди.

Також портал Знай.uа писав, що Пристайко назвав остаточну дату виборів на Донбасі.