Гарячу Maruv пограбували просто в центрі Києва, співачка втратила найцінніше: деталі

У центрі української столиці невідомі пограбували популярну співачку Ганну Корсун (Maruv). Відомо, що у дівчини вкрали сумку з документами, грошима та особистими цінностями. Зловмисники розбили скло автомобіля співачки ввечері і проникли до салону.

MARUV, кадр з кліпу Do not U Waste My Time
MARUV, кадр з кліпу Do not U Waste My Time

Дрістунови, Паскудіни і Жопьєви: чому росіяни вибирали принизливі та смішні прізвища

Як відомо, російський народ часто обирав собі досить образливі прізвища, такі як Дрістунови, Паскудіни, Огризкіни, Дуракови, Косорилови та інші. Також не завжди зрозуміло, чому предки вибирали подібну прізвище, так як воно повинно було не тільки супроводжувати людину все її життя, але й передаватися з покоління в покоління.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ігор Лесєв знайшов фатальний зв'язок між збитим бортом МАУ і розстрілами на Інститутській: "Випадковість стає закономірністю"

Відомий український журналіст та блогер Ігор Лесєв звернувся до своїх читачів та глядачів з новою порцією думок. Правда, є над чим подумати, адже за останні кілька днів сталося багато тривожних подій.

Про це стало відомо завдяки новій публікації журналіста у мережі Facebook. Свою нову статтю Ігор Лесєв назвав: "Про випадковості збитого "боїнга" і розстріли на Інститутській".

Ігор Лесев в програмі "Не добрий вечір"
Ігор Лесев в програмі "Не добрий вечір"

Навіть Потап не догодив: Кароль відшила всіх чоловіків заради Балана

Тіна Кароль та Дан Балан - одна з самих обговорюваних і, у той же час загадкових пар українського шоу-бізнесу. Чутки про їхній роман з'явилися у дев'ятому сезоні шоу "Голос країни", в якому вони брали участь в якості наставників. Артисти відверто фліртували на очах у публіки: Дан захоплювався красою Тіни, а вона в свою чергу кокетливо стріляла очима в бік свого колеги. А нещодавно Балан подарував Кароль плюшевого кенгуру і кенгурятко, зробивши неоднозначний натяк на адресу української поп-діви.

Тіна Кароль та Дан Балан, фото з вільних джерел
Тіна Кароль та Дан Балан, фото з вільних джерел

"Квартал 95" знищив репутацію Зеленського після промови гаранта про літак МАУ, українці не витримали

На днях у мережі розгорівся вкрай серйозний скандал пов'язаний із Зеленським та "Вечірнім кварталом". Так, українців не на жарт розізлило те, що після виступу президента стосовно жахливої авіакатастрофи літака МАУ, в ефірі телеканалу "1+1" показали концерт "Кварталу 95".

Зеленський, фото з вільних джерел
Зеленський, фото з вільних джерел