Продюсер «Форсажу» і режисер Дейв Вілсон взялися за створення першого фільму по всесвіту Valiant і вирішили почати з Бладшота. На головну роль взяли Він Дизеля, який грає Рея Гаррісона, в минулому морського піхотинця.

Що ми вже знали

У першому трейлері, який вийшов ще в минулому році, вже було дано досить багато інформації, про що саме буде фільм. Хоча з фундаментом відмінно сплавляються комікси про головного героя. З того першого трейлера ми дізнаємося, як з'явився Бладшот. Виявляється, спочатку це був Рей Гаррісон, морпіх, проте так сталося, що він помер, а його тіло в лабораторії сильно змінили. Цих змін не видно зовні відразу, але діє воно зовсім не як у звичайної людини.

Бладшот - перший трейлер

Нам пояснюють, що в його тілі задіяні технології, що дозволяють збільшити силу героя, поліпшити його рефлекси, а здатність до регенерації зробити вражаюче моментальною. Оточуючі також розповідають Бладшоту, що в його крові настільки багато нано-роботів, що вона повністю складається з них. Саме ці маленькі боти і дозволяють отримати йому надздібності.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Проте не все так просто. Героя намагаються контролювати за допомогою даних технологій, повністю стирають його минулу пам'ять і відразу ж видають йому місію. За цей контроль йому доведеться поборотися у фільмі. Крім того, з часом йому починають снитися кошмари. Він розуміє, що його дружину теж убили і навіть згадує самого вбивцю. Бладшот розуміє, що позбавивши його пам'яті, у нього вкрали дружину. А ще, реальність, яку він бачить, може бути зовсім не такою.

Бладшот, фото: film.ru
Бладшот, фото: film.ru

Про що розповів новий трейлер

У другому трейлері нам говорять про саму модернізацію Рея. З перших кадрів він постає перед нами з чорними очима, в нього стріляють, він розпадається на мільярди наноботів, але потім ефектно збирається назад з яскравим світлом в центрі грудей.

Новий трейлер

Також показують, що ще в лабораторії йому створили базу спогадів і, судячи з реакції Він Дизеля, це було дуже болісно. А ще він не унікальний і автор його тіла створює цілу армію подібних солдатів, яку вони самі називають цирком виродків. У цьому трейлері показано більше боїв, можливо, місій головного героя. А в гонитві за контролем над своїм тілом і помстою, Бладшот починає воювати проти таких же удосконалених людей, як і він сам.

Як повідомляв Знай.ua, м'ясо всередині цукерок, це добре, тільки якщо воно не рухається. «Сільпо» підклали цікавий сюрприз.

Також Знай.ua писав, як провести ці вихідні в Києві так, щоб не було нудно і насолодитися останніми святами.

Нагадаємо, що в Україні зростають зарплати тільки у депутатів. Показали різницю по зарплатах в Україні і в Європі.