На днях у мережі з'явилися результати соціального дослідження, які демонструють те, скільки відсотків української молоді вважають, що війна на Донбасі закінчиться вже в найближчі 5 років.

Відповідні дані під назвою "Міленіали про війну" опублікував "Червоний Хрест".

Як відзначається, під час опитування опитали 16 288 міленіалів, тобто людей віком від 20 до 35 років з 16 країн світу: Афганістан, Колумбія, Франція, Індонезія, Ізраїль, Малайзія, Мексика, Нігерія, Палестинські території, Росія, Південна Африка, Сирія, Швейцарія, Велика Британія, Україна та США.

Військовий, фото - КМ
Військовий, фото - КМ

Відтак, 69% українців вважають, що війна на Донбасі може закінчиться в найближчі 5 років, а 31% респондентів розповіли, що постраждали від збройного конфлікту на території України. Ще 81% міленіалів з України вважають, постраждалим від війни потрібна психологічна допомога.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Зауважимо, що 74% усіх опитаних відповіли, що війни можна було уникнути. Крім того, у середньому 84% опитаних стверджують, що використання ядерної зброї неприпустиме в будь-якому випадку. Серед українських та швейцарських респондентів так вважає 92%, а сирійських — 98%

Нагадаємо, що ЗСУ відправили до Захарченка 430 бойовиків: з Новим роком, Путін

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти зганьбилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорялася Києву, а не навпаки Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.