Жахлива пожежа сталася у Львові. Відтак, палає один з найбільших торгових центрів. Наразі на місці працюють рятувальники, які екстрено евакуюють людей.

Відповідний відеоролик опублікували на Youtube-каналі "Перший".

Як відзначається, пожежа сталася в торговому центрі, який має назву "Форум Львів". Відтак, на відеоролику видно, як повсюди у ТРЦ дим, а тамтешні магазини екстрено зачиняють. Окрім цього, рятувальники, які вже намагаються загасити полум'я, також масово виводять та вулицю людей, перекриваючи коридори.

Наразі, за попередньою інформацією відомо, що причиною цієї пожежі став гриль у барі, який спалахнув.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що жахлива пожежа з вибухами сталася у Росії. Так, в Ухті спалахнув нафтопереробний завод, який вже наробив чимало лиха. Наразі на місці працюють десятки рятувальників, які гасять полум'я та екстрено евакуюють людей з небезпечної зони.

Як повідомляв портал Знай.ua , на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди.

Також портал Знай.ua писав, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа.