Жахлива пожежа з вибухами сталася у Росії. Так, в Ухті спалахнув нафтопереробний завод, який вже наробив чимало лиха. Наразі на місці працюють десятки рятувальників, які гасять полум'я та екстрено евакуюють людей з небезпечної зони.

Як відзначається, пожежі, яка сталася на території Ухтинского нафтопереробного заводу, передували два потужних вибухи, які, за словами очевидців, в деяких будинках повибивали вікна. Після цього, пекельна стихія, причиною якої стало загоряння на установці гідродепарафінізаціі дизельного палива, охопила понад 1000 м².

Пожежа, фото з вільних джерел
Пожежа, фото з вільних джерел

На даний час рятувальники, яких на місці сім десятків, провели екстрену евакуацію торгового центру "Ярмарок", розташованого неподалік від НПЗ та продовжують гасити пожежу. Щодо потерпілих, то вони є, а точніше один чоловік, який отримав легкі опіки, після чого був госпіталізований.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, аварія літака МАУ, удар США по Іраку та пожежі в Австралії: чим налякав людство фатальний високосний 2020

Як повідомляв Знай.ua, суд вперше виправдав українця за вирощування канабісу: чоловік з інвалідністю захистив свої права, деталі резонансної справи.

Також Знай.ua писав, що Львів перетворився на смітник після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.