Погода на 22 січня в Україні: точний прогноз

Нарешті в Україну зайдуть довгоочікувані опади, от тільки не скрізь буде такий казковий сніг, як ми хотіли. У більшості областей буде все ж дощ і мокрий сніг. А ще трошки знизиться температура. Особливо це буде відчуватися на заході і на півдні. А ще продовжиться сильний вітер від 7 до 12 м/с, але може досягати і штормових поривів.

Західні області чекає похолодання, все ще самою холодною буде Закарпатська область з температурою від 0 до +2 градусів вдень. По всіх інших областях температура буде однаковою – від +2 до +4 градусів. А вночі трохи більше різноманітності. В Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській та Львівській областях від -1 до -1 градусів, в Рівненській і Волинській областях тепліше – від +1 до +3 градусів. І найхолодніше у Закарпатській та в Чернівецькій областях – від -1 до -4 градусів. Вітер саме тут буде північно-західного напряму, на відміну від інших частин. Вдень по всій території сніг та мокрий сніг, а вночі істотних опадів не очікується.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На півночі теж трохи похолодає і вдень вже з'явиться мінусова температура по всіх областях. Хоча вночі теж стане трохи холодніше – від 0 до +2 в Житомирській області та від -1 до +1 у всіх інших. Вдень же у всіх північних областях рівні температурні показники – від -1 до +1 градуса. А ще зима і жителів півночі України порадує сніжком, хоча і мокрим, і тільки вдень. А вітер не менш сильний, єдине, що він буде західного напрямку. У столиці погода майже не буде відрізнятися: вдень і вночі від -1 до +1 градуса.

На Схід поки сильне похолодання не дійшло, але от про опади і жахливо сильний вітер цього сказати не можна. В цій частині теж українці зможуть порадіти мокрому снігу, проте вже вночі він повинен припинитися. Вдень по всіх областях буде від +1 до +3 градусів, а вночі вже будуть невеликі морози – від 0 до -2 градусів. І слід більш тепло одягатися, бо буде ще і пронизувати сильний вітер.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На півдні дуже похолодає, і для цієї частини будуть дуже низькі температури, враховуючи теплоту зими, звичайно. Вдень від +2 до +4 градусів у всіх областях, крім Одеської, тут від +4 до +6 градусів. А вночі в південних областях від 0 до -2 градусів. Вдень очікується сніг та мокрий сніг по всій території. В Криму теж температура вдень від +4 до +6 і вночі невеликий плюс і невеликий мінус – від -1 до +1 градусів.

Також варто розповісти і про центральні області, так як у них погода буде середньою між північчю і заходом – вдень і вночі не буде ніякої різниці температур – від 0 до +2 градусів. Теж синоптики прогнозують опади у вигляді снігу і мокрого снігу.

Як повідомляв Знай.uа жителів Бердичева вночі налякав НЛО, в мережу злили кадри.

Також Знай.uа писав, що в Україні дівчата почали продавати свою невинність. Знайшли обхід навіть закону проти проституції. Багато хто таким чином намагається досягти якихось цілей, але ця точно продешевила.

Ще Знай.uа писав, що Джордж Мартін зробив сенсаційну заяву з приводу своєї книги і закінчення «Гри престолів».