Людству залишилося 100 секунд: стрілки годинника Судного дня завмерли на катастрофічній позначці

Годинник судного дня показує, наскільки близько світ підійшов до свого кінця. Щороку чиказький журнал Bulletin of the Atomic Scientists ("Бюлетень вчених-атомників") переводить годинник, демонструючи, наскільки світ наближається до катастрофи.

Сьогодні його стрілки перемістились на катастрофічну позначку. Сстрілки зупинилися за всього 100 секунд від опівночі – так близько до повного знищення людство ще не знаходилося.

Віза не потрібна: які країни чекають на українців з розкритими обіймами в 2020

У цьому році в розпорядженні українців буде безліч цікавих для відпочинку країн, які можливо відвідати без оформлення візи.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

В 2020 році українці зможуть потрапити в такі країни: Австрія, Бельгія, Німеччина, Греція, Данія, Ісландія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція, Естонія.

Зменшать уп'ятеро: українці отримали неприємну звістку про зарплати

Урядовий законопроект про працю, який Верховна Рада буде розглядати в лютому, містить низку положень, які викликають запитання та суперечки.

Зокрема, одним з суперечливих положень нового законопроекту є частина 2 статті 67, згідно із якою роботодавцю надане право самостійно визначати норми праці та формувати систему оплати праці. Також експерти вбачають в новому законопроекті можливість зменшення у п’ять разів оплати за понаднормову роботу.

Китайські медики знайшли ліки від смертельного коронавірусу: 53-річний чоловік одужав

Спеціалісти з Уханьского університету вперше змогли випробувати успішний спосіб лікування пацієнта, що виявився хворим на коронавірусів 2019 nCoV.
53-річного чоловіка вдалося вилікувати за допомогою екстракорпоральної оксигенації.

Китайські медики з'ясували, що пневмонію нового тупу можна вилікувати інтенсивним насиченням крові киснем. Перший випадок зафіксовано і в провінції Хубей.

Добкін став на захист російської мови, як умів - матом

Одіозний ексрегіонал та колишній нардеп Михайло Добкін знову "відзначився" черговою витівкою. Цього разу Добкін облаяв День Соборності України та тих, хто обурився через його слова про це свято.