Зараз українські військові беруть участь у багатонаціональних навчаннях Combined Resolve XIII, які проходять у Німеччині під керівництвом НАТО. Відомо, що військові навчання триватимуть два тижні.

"20 січня на базі багатонаціонального міжвидового центру з підтримки боєготовності (Joint Multinational Readiness Center - JMRC), що в німецькому Хохенфельсе, почалися багатонаціональні навчання "Комбайнд Резолв XIII". Участь у заході беруть понад 5000 військовослужбовців з 17 країн світу, зокрема Албанії, Великобританії, Болгарії, Боснії і Герцеговини, Грузії, Греції, Італії, Латвії, Литви, Польщі, Північної Македонії, Нідерландів, Румунії, Словенії, США, Угорщини та України", - пише АрмияInform.

українські військові, фото: Слово і діло
українські військові, фото: Слово і діло

Так, Україну на навчаннях представляє група офіцерів Збройних Сил, які виконують завдання з різних напрямів у штабі багатонаціональної дивізії і в складі підрозділу інформаційно-психологічних операцій.

Нагадаємо, що експерти підбили перші підсумки реформ Зеленського в оборонному секторі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, НАТО висловив готовність підтримати комплекс реформ сектору безпеки України.

Також портал Знай.uа писав, що Столтенберг ошелешив заявою про причетність НАТО до ліквідації генерала Сулеймані в Ірані.