Прогноз від Наталки Діденко

Для початку нам від Чорного моря прийдуть дощі. На півдні погода буде волога і хмарна, і вона може простягнутися до Дніпра і до Кропивницького, що Наталка й показала на карті. А ось на решті території країни опади не очікуються. Хоча ввечері в Карпатах може пройти дощ з мокрим снігом. А ось у середа за рахунок циклону майже у всіх областях будуть дощі, мокрий сніг і вітер посилиться.

А ось температура зможе ще раз покатати українців на своїх гойдалках, вона любить цю гру останнім часом. Ще вчора вночі від -5 до -8 градусів, але ось вже 28 січня на півдні буде від +7 до +10 градусів, хоча і в денний час. Та й взагалі по Україні вдень від +3 до +7 градусів, що теж чимало. Однак синоптик повідомила, що і ця погода у нас залишиться ненадовго. Вже скоро вона прогнозує похолодання, яке доведеться в цей четвер, тобто 30 січня.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

У столиці 28 січня народний синоптик не прогнозує опади, а також буде тепла погода. Температура може піднятися навіть вище +4 … +6 градусів, якщо сонце зможе відігнати хмари. У середу до Києва теж прийде циклон, тому заодно принесе з собою хмари, сильний вітер, дощі, а потім і мокрий сніг.

У середу краще обережніше паркувати машину, так як вітер може завалити дерева. А ще в Києві теж буде холодніше тільки в четвер. І такі зміни не вплинуть добре на метеопатов.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Офіційні дані Укргідрометцентру

А ось Укргідрометцентр більш категоричний щодо опадів. В основному в Україні будуть дощі майже скрізь, а в Закарпатській області ще й мокрий сніг. Тільки в декількох областях не буде опадів, але і там буде хмарна погода. Зате температура істотно підвищиться – від +2 до +8 градусів по країні. А також посилиться вітер, який буде західного напрямку 7-12 м/с і поривчастий.

Погода в Україні, Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, Український гідрометеорологічний центр

Точний прогноз погоди за даними Meteopost

Вночі найбільш холодно буде в Закарпатській області та на північному сході – до 0 градусів. На півдні, у Запорізькій області та в більшості західних областей справжня спека – до +7 градусів. А в інших – близько +5 градусів. Так, ця ніч буде дійсно дуже теплою.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com
Погода в Україні, фото: Meteopost.com

Вдень повітряні маси трохи поміняються. Найхолодніше на півночі і в Закарпатській області –до -1 градуса, у Рівненській, Тернопільській і Житомирській областях-до +1 градусів. У Вінницькій, Черкаській і Дніпропетровській областях вже буде до +4 градусів, а ще південніше від +5 до +8 градусів тепла.

Як повідомляв Знай.uа, дожити до 80-ти і далі стане набагато легше, якщо дотримуватися всього кількох правил. Про це повідомили вчені, які проводили дослідження. Однак від чого доведеться відмовитися.

Також Знай.uа писав, ще до весни в Україні сильно зростуть ціни на багато продуктів. Експерти пояснили чому, хоча і вважають, що поки ціни доростають до європейського, купівельна спроможність населення знижується.

А ще Знай.uа писав, що можливо коронавірус вже добрався до України.