Посилки, фото: Уніан
Посилки, фото: Уніан

Посилки AliExpress здорові: "Укрпошта" відреагувала на чутки про китайський коронавірус

Українська державна компанія поштового зв'язку "Укрпошта" повідомила, що на сьогодні немає жодних доказів про ризик передачі смертельного китайського коронавіруса через посилки. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Ломляться через огорожі і простягають останні гроші: у мережі з'явилося відео зі зневіреними китайцями

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, хірургічна маска давно стала обов'язковим атрибутом будь-якої вірусної епідемії. Особливо це помітно в Китаї, де на сьогодні лютує новий коронавірус. У деяких китайських містах, у тому числі в Шанхаї, маски стали користуватися дуже великим попитом, в результаті чого їх стало не вистачати.

Зеленський, фото - Офіс президента
Зеленський, фото - Офіс президента

Зеленський звинуватив СРСР у розв'язанні Другої світової війни і Голокосту: "Світ не має права мовчати"

Президент України Володимир Зеленський заявив, що підтримує Польщу, яка вважає, що Радянський Союз причетний до початку Другої світової війни та Голокосту. Про таке український лідер розповів під час зустрічі у Варшаві з польським колегою Анджеєм Дудою.

Apple, InfoResist
Apple, InfoResist

"Слуги народу" хочуть змусити платити податки Facebook, Google, YouTube і Apple

"Слуги народу" приготували українцям ще один "сюрприз" - незабаром підписка на сервіси Google, YouTube, Apple, а також реклама на Facebook і Google і розміщення оголошення про бронювання квартири на Booking в Україні можуть подорожчати на 20%.

РПЦ
РПЦ

РПЦ назвала повіями мільйони порядних жінок: і ось чому

В РПЦ знову відзначилися скандальною заявою. Московські попи вважають, що жінки, які звертаються до косметичних хірургів — божевільні і діють так "для угоди блуду", а косметичні операції прирівнюють до найдавнішої професії.