У понеділок, 27 січня в Тячеві Закарпатської області сталася аварія на залізниці. Поїзд зіткнувся з вантажівкою, в якому знаходилися три людини. Дві людини загинули, одну терміново госпіталізували. Про це повідомляє поліція Закарпатській області на сторінці в соціальній мережі Facebook.

ДТП у Тячеві

Так, повідомлення про аварії на залізничному переїзді надійшло близько полудня.

"О 12.15, рухаючись по вулиці Польовій, водій вантажівки ЗІЛ зіткнувся з поїздом, який їхав із селища Буштино в Тячів. На нерегульованому залізничному переїзді водій вантажівки, 57-річний житель села Добрянське, не зупинився на заборонний сигнал світлозвукової сигналізації", – розповіли в пресслужбі.

ДТП у Тячеві

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Також в результаті ДТП водій і 45-річний пасажир вантажівки загинули на місці, ще одного пасажира, 25-річного хлопця, госпіталізували.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України.

https://www.facebook.com/UA.ZakarpattyaPolice/posts/1058094974566845

Зазначається, що працівники локомотивної бригади і пасажири поїзда не постраждали.

Правоохоронці з’ясовують обставини смертельної ДТП в Тячеві (ОНОВЛЕНО) Внаслідок наїзду потягу на вантажний автомобіль...

Geplaatst door Поліція Закарпатської області op Maandag 27 januari 2020

Нагадаємо, що в рамках Економічного форуму в Давосі представники українського уряду підписали угоду з німецькою інжиніринговою компанією Deutsche Bahn для її співпраці з "Укрзалізницею".

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" продовжує дивувати своїми "інноваціями".

Також "Знай.ua" писав, що в Одеській області, а точніше в місті Рені, на ходу загорівся автобус, який віз бійців Національної гвардії України.