Олексій Гончарук, фото: 24 канал
Олексій Гончарук, фото: 24 канал

Зеленський вже знає, хто прослуховував Гончарука: у справі з'явилися несподівані деталі

Президент України Володимир Зеленський вже на наступний день після скандалу знав, хто "злив" прем'єра Олексія Гончарука. Він нібито отримав звіт СБУ про цей інцидент. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє "Дзеркало тижня". За даними видання, президент вимагав отримати негайну інформацію від спецслужб і отримав її.

Коронавірус, фото: REUTERS
Коронавірус, фото: REUTERS

Українці зійшли збожеволіли через китайський коронавірус, а дефіцит масок — тільки початок

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як відомо, всі чотири випадки підозри на китайський коронавірус в Україні не підтвердилися. Також в Україну доставлять тести для діагностики китайського коронавіруса, якими буде забезпечено ЦОЗ. Загалом планується закупити чотири комплекси, які дозволять провести дослідження до 120 людей.

Дональд Трамп, фото: slovoidilo.ua
Дональд Трамп, фото: slovoidilo.ua

У всьому зізнався: минулого року Трамп наказав Болтону допомогти в тиску на Україну

На початку травня 2019 року американський президент Дональд Трамп наказав тодішньому раднику з національної безпеки Джону Болтону допомогти тиснути на Україну для того, щоб отримати компромат на своїх політичних опонентів з Демократичної партії.

Ощадбанк
Ощадбанк

Українців кредитуватимуть за новою схемою, але отримати гроші пощастить не кожному

В Україні з початку лютого почнуть видавати пільгові кредити. У ПриватБанку вже консультують підприємців з питань їх отримання. В Ощадбанку, як написав у Facebook голова правління Андрій Пишний, можна буде отримати кредити "незабаром".

карантин
карантин

В Україні через грип та ГРВІ закривають школи, коли чекати піку захворювання

В Україні масово закривають школи через грип. У школах Вінниці, Ужгорода та Сум оголосили карантин через збільшення кількості хворих на грип та ГРВІ. Там мінімум на два тижні припиняють роботу і у позашкільних навчальних закладах. Раніше оголосили карантин у школах Одеси, Житомира, а також Донбасу та Рівненській області.