Національний банк України оприлюднив курс іноземних валют на вівторок, 4 лютого. Так, долар у вівторок в порівнянні з понеділком залишається на колишньому рівні. Що стосується євро, то він трохи подорожчав.

Курс валют Національного банку на 4 лютого

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 25,0836 гривні;

- 1 євро – 27,7512 гривні;

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Таким чином, долар залишається на колишньому рівні. При цьому євро збільшився на 0.0925 грн.

Курс валют, Страна
Курс валют, Страна

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.