За станом на 5 лютого в Китаї жертвами коронавіруса стали вже 490 осіб, заражених – 24 324 людини. Дані надав Державний комітет з питань гігієни і охорони здоров'я Китаю.

Наголошується, що з понад 24 тисяч заражених у важкому стані перебуває 219 осіб.

За останню добу від коронавіруса в Китаї, в провінції Хубей померло 65 осіб. Крім того, виявили 3,8 тисячі нових випадків захворювання.

Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

В Гонконзі окремо виявили та підтвердили 18 випадків зараження. У тому числі один чоловік помер. У Тайвані виявили 11 випадків зараження, а на Тайвані – 10.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше повідомлялося, що за офіційними даними Всесвітньої організації охорони здоров'я станом на 4 лютого коронавірусом нового типу, осередок якого виник у Китаї, захворіло 20 тисяч 604 осіб. Смертельний коронавірус ніяк не можуть приборкати, люди масово заражаються і хвороба поширюється шаленими темпами.

Нагадаємо, хроніка коронавіруса 4 лютого 2020 року.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко пояснив, як коронавірус може обвалити українську економіку.

Також Знай. ua писав, що в Україні забили тривогу за коронавіруса, лікарі створили гарячу лінію для консультацій.