У суботу, 8 лютого, по всій Україні переважатиме прохолодна, але суха погода. Тільки на Півдні і в Донецькій області може випасти дрібний сніг.

Температура повітря опуститься до -2 - 5 градусів на більшій частині України, а на Заході очікується близько нуля. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, за її прогнозом, вітер остаточно стихне, стане незначним та помірним, південно-західним.

Погода в Україні, фото: Канал Украина
Погода в Україні, фото: Канал Украина

"Лютий явно перепив кави, а як інакше пояснити таку його нестабільність і жвавість. Не забувайте про слизькі дороги, травматологам і так роботи вистачає, нехай краще поп'ють чайку", - зазначила синоптик

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

У Києві в суботу опади малоймовірні, періодично світитиме яскраве сонце. Температура повітря в столиці буде в межах -0 -2 градусів.

Вихідні в Україні - на всі синоптичні смаки. Вночі ще затримається морозне повітря, мінімальна температура повітря...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 7 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

8 лютого вшановується пам'ять преподобного Ксенофонта і дружини його Марії. У минулі часи передбачати погоду допомагали миші: якщо вони вилазять з-під снігу, слід чекати відлиги. У давнину в цей день побоювались заметілі, оскільки вона вказувала на поганий урожай у майбутньому році.

погода на 8 лютого, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.