Прогноз від Наталки Діденко

Ці вихідні, як каже Наталка, будуть на всі смаки. Вночі у нас поки залишиться мороз, а він буде досить серйозним. Температура вночі від -7 до -13 градусів. При цьому можна очікувати ще більш сильних морозів на Сході. Вдень же вона трохи розділиться. В суботу поки буде холодна погода з температурою максимум -2…-5 градусів морозу, правда на Заході буде в районі нуля. А ось в неділю вже стане теплішати. Температура підніметься на 10 градусів, тобто буде від 0 до +5 градусів. Ось тільки на сході, в Херсонській області, в Миколаївській і Запорізькій буде від -2 до -5 градусів.

З заходу Європи до нас йде антициклон, тому з опадів залишаться одні залишки. Погода буде в основному сухою, тільки на півдні і в Донецькій області 8 лютого може випасти сніг. Також не варто забувати, що дорогі слизькі. Не створюйте роботу травматологам. Вітер стане трохи легше, помірним. А напрямок буде у нього тепер південно-західний.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

У столиці навряд чи будуть опади на вихідних, зате можна насолодитися сонцем. Вночі поки морози – від -5 до -9 градусів, а вдень буде тепло і почне танути сніг. Тому обережніше на тротуарах, може бути слизько або ж навпаки просто калюжі. У неділю В Києві вже буде тепла погода від +3 до +4 градусів. Саме час порадіти теплоті та прогулятися на свіжому повітрі. Лютий поки видався нестабільним.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua на дорогах в Україні з'являться нові знаки, на яких написано «Зелена хвиля». Водіям розповіли, як їх треба розуміти. Але скористатися ними навряд чи вийде, так як вони розраховані тільки для ідеальних умов.

Також Знай.ua писав, у березні українці зможуть вдосталь відпочити, так як крім звичайних вихідних буде ще один додатковий. Так вийшло дуже просто і навіть банальної причини.

Нагадаємо, діджіталізація триває і Михайло Нефьодов вже похвалився першими успіхами нової програми для документів «Дія». З'явилася перша статистика використання.