Незважаючи на космічні доходи керівника державної компанії "Укрпошта", відділення цієї самої пошти дивують своєю надзвичайною "розкішшю". Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер показав, як виглядає поштова "будка". Відповідне фото він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Глава Укрпошти Смілянський

Так, блогер шокований тим, як виглядає чинне відділення "Укрпошти" у селі Нижнів Івано-Франківської області. Судячи із знімків, ця будова більше схожа на розвалений сарай, ніж на поштове відділення. Навіть у самого входу можна подумати, що це давно забуте людьми місце. Проте все зовсім навпаки, там все ще продовжують працювати люди.

"Прості Українці змушені терпіти такі просто нелюдські Умови. Хіба це Адекватно? Хіба в нормальному держава можливі такі Чудеса? За кого ці хлопці нас взагалі Тримають?", - обурюється Шнайдер.

Також блогер все ще сподівається на те, що нова українська влада наведе лад у державних компаніях, які дозволяють собі таке.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"І СОТНІ МІЛЬЙОНІВ гривень будуть йти не в широкі кишені керівників, а на розвиток і відновлення всього того, що ці персонажі так вміло розвалили за останні десятки Років…", - резюмував він.

Друзья я много чего видел в этой жизни, но откровенно говоря, такую жесть я вижу Впервые. Это ДЕЙСТВУЮЩЕЕ отделение "...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 7 februari 2020

Багато українців досить бурхливо відреагували на публікацію блогера.

"Та того голову пошти, що отримає мільйонну зарплату треба вивести на площу, щоб він подивився народу в очі, а народ потім рішить як бути з ним..., ці чиновники загубили людський глузд", "І таке по всій Україні! Ціла ланцюжок брехні і злодійства,адже одна банка - Нафтогаз розділила квитанцію за газ,інше крадіїв тепер двічі буде брати гроші за обслуговування! Адже про це всі мовчать,а в деяких місцях беруть по15_20 гр за перерахування грошей! Супер пупер реформатору Укрпошти треба ж за 1600000 гр платити щомісяця!", "У нас відділення розташоване в під'їзді гостинки. Срач, облуплена фарба, дерев'яні двері з кінця 80х", "І жителі села дякують за цю руїну, адже вважається пошта є, а для селян пошта багато значить", "На Укрпошті завжди призначалися "найкращі" високооплачувані керівники. Мабуть, це результат їх роботи за ці зарплати", "Це не пошта така, а жадібність Юлі і Петі які 28 років грабували нашу КРАЇНУ і набивали собі кишені !!!", - відреагували користувачі мережі.

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Нагадаємо, що терміни доставки поштових відправлень з Китаю можуть бути змінені, за те, що частина авіаліній скоротили рейси в Китай.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер показав українцям, як виглядає одне з відділень знаменитої "Укрпошти".

Також "Знай.ua" писав, що мешканка села Дар'ївка розповіла про відсутність опалення, працівників і людських умов в місцевому відділенні Укрпошти.