Нещодавно українців обурила величезна зарплата глави Укрпошти Ігоря Смілянського. Проте в його декларации величезні цифри становить не тільки доходи від офіційної зарплати.

Генеральний директор державної компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський відверто зізнався, що в грудні 2019 року отримав зарплату понад 1 мільйон гривень, а оклад в 2 мільйони гривень - назвав фейком. За його словами, його заробітна плата пропорційна доходів компанії "Укрпошта".

Так, у декларації Ігоря Смілянського крім інших доходів вказані подарунки у грошовій формі від власного сина. Згідно запису, син двічі дарував чолі Укрпошти за 255 тисяч гривень. Тобто сумарно грошовий подарунок склав трохи більше півмільйона гривень.

Раніше Смілянський пояснив свою високу заробітну плату необхідністю виплачувати кредити, поскаржившись на те, що в суспільстві не враховують ряд факторів навколо його зарплати.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мій робочий день становить 18-20 годин на добу. Сьогодні я закінчив 4 ранку, і вже о 8 був на роботі. Тому, якщо поділити на два, то вже не мільйон, а 500 тисяч. Відніміть 45% податків, буде ще менше", – сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, звідки "накапали" шалені зарплати Кравцова, Смілянського та Новосад - надбавки міністрів порахували до копійки.

Як повідомляв Знай. ua, керівника "Укрпошти" Ігоря Смілянського змішали з брудом, розкривши підступну брехню.

Також Знай. ua писав, що Смілянський стане Коболевым — Романенко пояснив подвійні платіжки за газ.