Прогноз від Наталки Діденко

Народний синоптик розповіла про всі складнощі погоди у вівторок. У більшість країн Європи прийшов сильний вітер, який залишиться тут і у вівторок. Тому потрібно бути дуже обережним. В Україні ж буде південно-західний напрямок. Температура у нас висока, так як протягом усього дня буде від +1 до +6 градусів. При цьому на півдні підніметься навіть до +8 градусів. Вночі сильно потеплішає, буде в основному в районі нуля. Однак на Сході поки дуже холодно – від -3 до -8 градусів.

Атмосферний фронт збирається принести нам дощі та мокрий сніг. За цю добу він проходить з заходу на схід. У столиці опади будуть зранку і вночі, а вдень буде недовге прояснення. Хоча ввечері знову прийдуть опади. Вітер буде південно-західного напрямку і сильний, і все ж вдень трохи ослабне. Температура в Києві досягне +2 градусів вночі, а вдень підніметься до +5 градусів. Так як погода досить складна, то синоптик радить стежити за здоров'ям.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Якщо порівняти з Укргідрометцентром, то дані мало чим відрізняються, хіба що на півдні за інформацією гідрометцентру буде дуже тепло не тільки вдень, але і вночі. Температура тут досягне +5 градусів. А також буде багато дощу з мокрим снігом, вночі і сніг або мокрий сніг денна температура повітря. А сильний вітер синоптики прогнозують у Карпатах – від 15 до 25 м/с. І хоча здебільшого він вщухає, але все ж залишається дуже сильним.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, школи не виконують норми санітарного контролю та з кожним роком все гірше. Батьки можуть задатися питанням, як взагалі можна вчитися на такому харчуванні, навіть з водою не все в порядку.

Також Знай.ua писав, що діджіталізація діджіталізацією, але життя українців сильно відрізняється від ідеального фантазійного світу, який уявляє собі президент. Блогер показав справжнє життя, це просто жах.

Нагадаємо, залишилося всього кілька днів до головного свята лютого – Дня святого Валентина. Якщо ви ще не обрали подарунок чоловікові або хлопцю на День закоханих, ми зібрали для вас рятівний список.