Клієнт державного банку ПриватБанк написав звернення, в якому розповів про те, які банківські підводні камені його чекали при оформленні кредитної картки. Відповідне звернення з'явилося на сайті Мінфін.

"Отримав кредитну картку (вона ж і розрахункова) прослухав умови все ясно, зрозуміло ... виявилося до того моменту про використання кредитних коштів (не розрахував власні) ... я знав що в мене є 55 днів безвідсоткового повернути ... але вже через 25 днів мені повідомили сплатити гроші ... я не сплатив бо б закордоном і сплатив при поверненні ... при пояснені консультант послався на поправки і звинуватив минулого консультанта, який мене консультував при отриманні картки", - пише клієнт.

Чоловік зазначив, що виходить є умова тисяча поправок, щоб обійти її.

ПриватБанк, фото: РБК
ПриватБанк, фото: РБК

"виходить 55 денний безпроцентні ой період користування не збігається з періодом використання кредитними коштами ... я вимагав негайного закриття рахунку та залишок повернути готівкою, так консультант зробив наступне ... без будь-яких попереджень зняв на благодійність - 32 грн і 8 грн в скарбничку ... проти благодійності нічого не маю ... це намагаюся робити систематично ... але 8 грн в скарбничку, коли я закриваю всі рахунки ... це вже не бюрократія а обман ... я не підштовхую вас на якість дії, я просто описав ситуацію і свою точку зору ... мій контакт 097.....8 за відгук готовий від повісті", - повідомляє клієнт банку.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

В Приватбанку дали відповідь клієнта і розповіли про те, в які терміни повинна бути сплачена комісія і відсотки за користування.

"Банк дає Вам можливість користуватися засобами без відсотків до 55 днів. Тобто, якщо Ви оплатите всю суму використаних коштів до 25 числа місяця, наступного за тим, в якому Ви скористалися кредитом, нічого додатково платити не потрібно. Умови користування карткою не змінювалися, інформація про умови користування публічної також зручно наведена з прикладами на офіційному сайті: https://privatbank.ua/platezhnie-karty/universalna Для погашення заборгованості не обов'язково перебувати на території України - Ви можете відправити міжнародний терміновий переклад. Системи, з якими ми працюємо https://privatbank.ua/sistemy-denegnih-perevodov; або відправити кошти безпосередньо за номером картки. При закритті картки, при наявності власних коштів, система пропонує Вам вибір, куди перерахувати залишок. Закриття проводиться після перерахування на один з обраних варіантів (на іншу карту / рахунок, на благодійність, на скарбничку)", - заявили в Приватбанку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з Приват24 клієнтів Приватбанку пропадають гроші.

Як повідомляв Знай. ua, у Приватбанку відповіли за зникнення грошей з Приват24.

Також Знай. ua писав, що у Приватбанку відповіли про страхової компенсації.